Jokavuotinen marina taas….

Ei se suomalainen usko ja opi. Joka syksy kuulee kuinka talvi taas yllätti, kenet ? Sieltä se aina syksyn perään saapuu, ennemmin tai myöhemmin mutta varmasti. Ja keväällä vastaavanlainen marina, kun ei se kesä nyt sitten vielä tullutkaan. Nyt jo kuulin tuossa kuinka joku valitti jotta takatalvi yllätti, haloo !!! Katsokaa sinne kalenteriin jos ette muuten usko, ei kesä-aika tarkoita samaa kuin kesä, annetaan niiden shortsien olla ihan kuulkaas siellä kaapin perukoilla vielä. Kuinkas monella on jo kesärenkaat alla ? Joo niin itselläkin, mutta eipä haittaa, kun ei ole pakko lähteä aamulla mihinkään. Mutta te joiden on aamulla kaivettava se kehonliikutteluväline lumihangesta, ei kannata aina hätäillä niiden renkaiden vaihdon kanssa, on ne kuitenkin halvempia kuin yhdenkään elävän otuksen henki.

Jo vain se aamusaarnasta. Mitäpäs nyt muuta sitten näin torstai päivään ? Tietenkin, pakko palata renkaisiin ja liikenteeseen. Jos ei pakko ole, älä lähde mihinkään pääsiäisreissuun nyt niillä loppuun ajetuilla suvikumeilla, mikäli et halua olla lööpin aiheena iltapäivälehdissä. Tietenkin se viiden minuutin hetki siellä julkisuudessa… no en suosittele silti. Ota mieluummin bussi, junalla et välttämättä pääse perille pääsiäisen aikana, niiden välillä kyllä. Paitsi Hämeenlinnasta et pääse edes kyytiin, välttämättä tai ainakaan lippua siihen junaan siis jos se pysähtyy…

Melko positiivista vai mitä ? Ainahan minä, tottakai, en. Realisti ,kyllä. Mitäänhän en usko jos sitä ei itse näe, eikä välttämättä vielä silloinkaan paitsi jos siihen voi koskea tai ottaa omaan käteen. Joo, joo tiedän taas mitä siellä ajatellaan, ei kaikki ole kaksimielistä, aina.  Ja tämähän oli myös tiedettävissä, ei mennyt vaalitulosten julkistamisesta kuin kolme päivää, kun alkoi taas sama jankutus kuin ennen vaalipäivää. Jo vain alettiin se moskeijan vaatiminen ja tontin varaaminen siihen. Perkele ! Mitä pitää tapahtua jotta noi tietyt tahot tajuaa mitä ovat tekemässä ? Ehkä sitten siinä vaiheessa, kun omaa päätä leikataan, enkä tarkoita nyt hiuksia..

Ei mulla muuta, nyt

Kommentointi on suljettu.

css.php