”Mitä mä sanoin ? ”

Ensin alkuun osanottoni kaikille Pietarin ja Tukholman iskujen uhrien omaisille. Vietän hetken hiljaisuuden itsekseni ja ajattelen mihin tämä maailma on mennyt. Ei voi enään sanoa, mihin maailma on menossa. Se on myöhäistä.

Ei vaan voi käsittää miksi tätä suvaitaan sinisilmäisesti, osa puolustaa kynsin hampain. Tunnistatko itsesi ? Häpeä ! Mihin on kadonnut ylpeys olla suomalainen ?  Itse en tule koskaan hyväksymään tätä asennetta joka on alentanut koko kansan huonommiksi kuin nämä ”vieraat” joiden sallitaan tehdä lähes mitä tahansa ilman seuraamuksia. Entä jos kantasuomalainen menee ja näpistää nälkäänsä nakkipaketin ? Miettikääpä sitä itse kukin omassa rauhassa. Aivan.

Tämä nyt menee taas hirvittäväksi paatokseksi. Jotain mukavaakin joskus, kun olisi kerrottavaksi, maailmalle näpyteltäväksi. Mutta ei sitä tunnu kovin iloisia uutisia tuolta tulevan. No silleen sitten, pitää mennä näillä eväillä mitä on reppuun annettu.

Sillein tietenkin pitää olla siitä mielissään kuinka ihmiset on ottaneet vastaan tuolla vaalihommissa. Kukaan ei ole ainakaan päin naamaa tullut mitään negatiivista paiskaamaan. Tuntuu kovin olevan uteliaita meidän värikästä porukkaa kohtaan, tulkaa ihmeessä juttelemaan vaan rohkeasti. Tavallisia tasamaan tallaajia me ollaan, mukavaa porukkaa kukin omine mielipiteineen, puolueen asiaa esittämässä. Palava halu olla asukkaita auttamassa, kaupunkia kuosiin korjaamassa. Muistakaa äänestää, PS, 192 Kari Aaltonen

4 kommenttia artikkeliin “”Mitä mä sanoin ? ””
 1. avatar Kari Aaltonen sanoo:

  Pitää kyllä ihmetellä moneltakin eri suunnalta tätäkin, sitä en koskaan sulata miksi pitää lässyttää tietyistä asioista ! Ja unohdetaan oma kansa sinne kakkoskansalaisten vaunuun, tässä mikään lämpö ja hyvyys auta, remmiä !

 2. avatar Kari Aaltonen sanoo:

  Hiukan kesti vastata ja kyllä,saattaa se jonkun silmin siltäkin näyttää. Mutta on syytä monella eri tasolla ravistella tätä silmälaput silmillä kuljeskelevaa kansaa hereille. Kärsimystä joo, ehkäpä mutta mihin on unohdettu suomalaisten kärsimykset jotka on joka päivää ?

 3. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Niin mutta lueppas tämä, kuinka suomen kautta-aikojen tyhmin pääministeri ja kuuluisin suvakki Juha Sipilä keksi kommentoidakaan asiaa omilla blogisivuillaan….

  http://mvlehti.net/2017/04/08/sipilan-vastaus-terroriin-hyvyytta-lampoa-ja-toisten-ihmisten-kunnioitusta/

  Ei juman kekka äijähän on turvallisuusasioista ihan pihalla kuin lumiukko…….

 4. avatar Ville-Matti Vilkka sanoo:

  Taitaa sun juttus mennä vaali-ilmoittelun puolelle, vaikka asia onkin vakava. Toisaalta sitä suuremmalla syyllä ei ole syytä ratsastaa toisten kärsimyksellä!!

css.php