Pietarin pamaus !

Jo vain alkoi tämäkin viikko taas kerran mukavasti.

 

Näin ne yksittäistapaukset lähestyy, minkäs mahdat ? Hämeenlinnasta – Pietariin matkaa lienee noin 450 km ja Suomen rajalle  Pietarista 200 km. Länsi naapurissa Ruotsissa paikoitellen täysi kaaos menossa, on paikkoja joihin ei poliisikaan suostu enään menemään. Ei se Tukholmakaan sen kauempana Hämeenlinnasta ole, sama 450 km. Piankos sitä asiaansa orientoitunut pommimies tuon matkan kulkee sille päälle sattuessa. Tosin en ole vielä keksinyt mikä olisi se syy tänne Hämeenlinnaan tulla ?  Pitää oikein pitkään pohtia ja syvällisiä ihmetellä. että on se outo vaikutus uskonnolla ja on ollut aina. Milloin mihinkin kirjaan tartuttu, kiivaasti otsa märkänä saarnattu ja vastaansanojia leijonillekin syötetty, noitinakin poltettu. Mutta mikä ihme vielä tänä päivänä saa jotkin ihmisryhmät käyttäytymään huonommin kuin kivikauden esi-isät konsanaan. Ja toisaalta kummastelen myös mikä saa jonkin ihmisryhmän sietämään tämän kaiken ?  Villasukkia virkataan, asunnot annetaan, eväät syötetään. Silti mitä siitä seuraa, päivittäin saapuu uutisia jostakin päin planeettaa jotta taas on pahoja tehty !  Ruokkivaa kättä on menty ja purtu, uskon kuppi menee nurin jossakin vaiheessa jokaiselta, on se vaan silleen.

Ei mulla muuta, nyt

PS, 192

Kommentointi on suljettu.

css.php