Olisikos tällekin tehtävissä jotain ?

Olisikos tällekin tehtävissä jotain ?
Hirvittävän määrän aiheuttanut niin häpeän kuin hilpeyden tunteita nämä sadat hiuksen ohuet ajatelmat joita kandidaatit vaalilupauksinaan kylvävät. Itsellä on hyvin aikaa ajatella ja lukea näitä juttuja, saisi mielenkiintoisen kokoelman kirjoiteltua paperille. Kummallisen kevyesti ja mitään konkreettista ratkaisua esittämättä koitetaan päästä päättämään oikeista asioista. Aiemminkin jo jossakin yhteydessä hämmästelinkin, että mikä on se kiima joka ihmisiin iskee, kun ämpäreitä jaetaan. Puhutaan puutaheinää, lauletaan laulu, lausutaan runoja juodaan kahvit, luvataan kaikkea kaunista ja hyvää, saadaan se hetken huuma, kun luullaan jotta nyt kaikki tulee hyväksi.
Mutta niitä ratkaisuja ? Ei raha valitettavasti kasva siellä puussa, no joillakin kyllä tavallaan, onnittelut metsänomistajille. Taas tulee se mutta uudelleen, hei miten ja millä perusteilla lupaillaan vaikka mitä ? Eläminen on siitä raadollista ja likaista touhua, että kaikkeen tarvitaan sitä rahaa. Ei se vaan ilmesty jostakin abragadabra-tempulla.
Ei riitä pelkät tyhjät ämpärit ratkaisuksi, toki onhan niillä näppärä kantaa kaikenlaista, hetken kunnes se halkeaa ja muuttuu yhtä turhaksi kuin katteettomat lupauksetkin, pelkäksi ongelmaksi. Mitä pitää teidän mielestä tehdä jotta saadan kaupunki korjattua, talous positiiviseksi ?
 
Ei mulla muuta, nyt
 
PS, 192

Kommentointi on suljettu.

css.php